luni, 12 iunie 2017

Femeia falsă, de Jude Deveraux

Jude Deveraux - Femeia falsa -

                Nicole, o frumoasă franţuzoaică, este răpită din greşeală şi dusă din Anglia în America,  pentru a fi soţia unui tînăr şi fermecător bogătaş de acolo.                Cînd Cley îşi sărută mireasa, descoperă că ea nu era cea aşteptată. Dar sărutările ei erau fierbinţi şi pline de pasiune.                În clipa cînd vine şi adevărata mireasă, Cley se trezeşte căsătorit cu două femei.                Pe care dintre ele o va alege pentru a-I stăpîni inima?
Produs publicat in 2012 de Miron
Data aparitiei: August 2012
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 383

 "Femeia falsă" este până acum cartea mea preferată a acestui gen, pentru că ne prezintă personaje independente și deciziile lor.  



 Nicole, un caracter puternic, ajunge să slujească o femeie nehotărâtă, deși ambițioasă, care consideră că nu există niciun om mai presus de ea în această lume.  
 Își păstrează judecățile pentru ea, tocmai întru evitarea conflictelor. Bianca își trădează slujitoarea atunci când trăsura lor este atacată, aruncând-o pe aceasta într-un vârtej de evenimente. 
  
 Trezită pe mare, pe drumul spre un loc cu totul necunoscut, Nicole se vede nevoită să meargă pe val și să se adapteze pe parcurs. Deși orgolioasă și onorabilă, încearcă să se țină la distanță de orice ar putea crea conflicte, însă între ea și Clay se naște o pasiune puternică, alimentată de ciocnirea permanentă a caracterelor celor doi.  
  
 Atunci când apare Bianca, tânărul Clay se vede nevoit să ia o decizie pentru binele tuturor, însă aceasta se dovedește greu de făcut.  
  
 Mi-au plăcut schimbările de situație și construcția personajelor, aducând în antiteză două femei care ajung să spere la inima aceluiași bărbat.  
 Narațiunea este foarte ușor de citit; deși încărcată cu emoție și pasiune, nu suntem bombardați cu detalii inutile, iar dragostea este lăsată să transpară în majoritatea scenelor. 
 Cunoaștem sentimentele contradictorii, iubirea, teama de a fi răniți, fiecare dintre cei trei duce un război interior, deși rareori se destăinuie unul în fața celuilalt.  
  
 O recomand ca fiind o lectură ușoară, care te duce într-o aventură în noile Americi, împreună cu o furtună de sentimente și pasiune.  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu