miercuri, 12 octombrie 2016

Parerea mea despre actorii din serialul The mortal instruments

       Helloooo, dragilor! :) :) Vreau sa incep prin a spune ca acesta este primul meu articol, de aceea imi doresc din tot sufletul sa va placa, de asemenea sper sa va faca placere sa cititi si urmatoarele articole pe care le voi posta.
    Acestea fiind spuse, let's begin!
    
      Mai intai parerile pozitive, iar la sfarsit parerile negative.
      Din punctul meu de vedere, Matthew (Alec), Harry (Magnus), Alberto (Simon) si Emeraude (Izzy) sunt perfecti pentru rolurile lor. Atitudinea, fizicul si fisionomia sunt potrivite pentru personajele pe care trebuie sa le aduca la viata. Chiar si hainele si make up-ul ii avantajeaza si li se potrivesc manusa. Matthew e sarmant, cuminte, destept si chibzuit, vrand sa il farmece pe Magnus(Harry), acesta din urma e zburdalnic, amuzant si serios atunci cand trebuie, gata sa faca orice l-ar face fericit pe Alexander. Emeraude se lasa dusa de val, e impunatoare, sexy si feminina, nu isi  exteriorizeaza sentimentele, e greu de ajuns la inima ei, dar daca ai ajuns, va facr orice sa te protejeze. Alberto e tocilar, un baiat obisnuit si timid, pana cand este transformat in vampir si devine mai sigur pe el, mai indraznet si puternic.

            Acum urmeaza partea "frumoasa"-parerile negative...
      Ladies first!
•Katherine nu e potrivita absolut deloc pentru rolul lui Clary. Nu are pistrui, e prea inalta( poate o sa radeti, dar in poze se vede ca nu e scunda). As fi vrut sa fie mai plinuta, iar fizicul ei evolueze-daca pot spune asa-pe parcursul antrenamentelor ei. Sa denote timiditate si sa arate ca are nevoie de protectie. Nici garderoba aleasa pentru ea nu e una foarte fericita. Nu este una cu personajul ei, nu exista acea scanteie care sa te faca sa crezi ca e Clary din serie-fata care te-a cucerit cu timiditatea si simplitatea ei, dar care atunci cand trebuie face orice e nevoie pentru a-i ajuta pe cei dragi. Imi pare nespus de rau ca, Katherine nu se potriveste deloc povestii; imi da impresia ca nu ii place rolul ei. E dezastruasa!
•La fel e si in cazul lui Dominic. In primul rand nu are o postura corespunzatoare-care sa denote siguranta de sine, care sa iti transmita: "Stai in banca ta, eu sunt Jace si sunt cel mai bun la toate! Nu te pune cu mine!"-sta garbovit, cu gatul(capul) intre umeri parca se teme sa nu ii cada ceva in cap. Nu e sacrcastic, nu are privirea aceea dupa care fetele lesina. Nici fizicul, tunsoarea si fata nu il ajuta. E cam uratel, nu se misca cum trebuie. Nu imi place DELOC.
      Nu stiu ce au facut cei de la casting cand  i-au ales pe acestia doi. 
      A, sa nu uitam de cupluri. Cuplul Malec e the best. E delicios si sclipicios :)). Cei doi actori se potrivesc de minune. 
      Urmatorul cuplul este Sizzy. Acesta e stangaci intr-un sens bun, iar actorii se completeaza unul pe altul.
                 La final,  cuplul Clace. Un fiasco total. Actorii nu se potrivesc, nu exista acea chimie intre ei, nu li se citeste din priviri dragostea si adoratia pentru celalalt. Parca ar fi Katherine de o parte a prapastiei, iar Dominic de cealalta. Si tin sa mentionez ca prapastia e uriasa.        
             Sa nu aruncati cu rosii in mine, date fiind cele de mai sus. Si nu uitati sa lasati in comentarii parerea voastra. ;)
     See you next time, guys. Byee ! :) :>
Anna.
   





3 comentarii:

  1. Sunt total de acord cu tine! La fel cred și eu!
    Te-ai descurcat bine! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe langa ce ai spus tu, s-ar mai adauga si interpretarea actorilor, uneori lasa se dorit, parca se chinuie sa transmita un sentiment, iar despre efectele vizuale nici nu vreau sa incep sa vorbesc. Sincer, parerea mea este ca au dat-o in bara rau de tot si cu filmul artistic, dar acum au terminat seria aceasta minunata din orice punct de vedere al ecranului. Cartile sunt scrise cu atata pasiune, farmec, mister, te fascineaza absolut, povestea este magnifica si complexa din toate punctele de vedere, dar a fost ciopartita intr-un mod atat de brutal de incercarile acestea de a o aduce pe ecran. Mare pacat.

    RăspundețiȘtergere