sâmbătă, 26 august 2017

Recenzie ,,Înainte să te cunosc” de Jojo Moyes

Titlu: Înainte să te cunosc

Autor: Jojo Moyes

Editura: Litera

Număr pagini: 398

Probabil știți deja despre ce este vorba în carte sau cel puțin, în mare aveți idee unde duce, dar pentru cei ce nu știu încă... CITIȚI-O! :))

,,Înainte să te cunosc” este o poveste de dragoste pentru generația de azi, despre o iubire neașteptată între doi oameni care nu au nimic în comun. O carte romantică și imprevizibilă, care îi va provoca pe cititori ​să se întrebe ce e de făcut atunci când, de dragul celui pe care îl iubești, trebuie să-ți sacrifici propria fericire.

Lou Clark știe o mulțime de lucruri. Dar cu toate acestea, își pierde slujba din cafeneaua unde lucra, așa că este nevoită să-și caute altceva. Moment fatal, deoarece fata dă nas în nas cu imprevizibilul.

Will Traynor știe că accidentul de motocicletă pe care l-a suferit l-a făcut să-și piardă dorința de a trăi. În timp ce continuă să-și ducă traiul monoton și bolnav, o pată de culoare pare să se fi așternut pe noua filă din viața sa: Lou. Culmea este că destinul amândurora se schimbă.

—Știi, nu poți ajuta pe cineva care nu vrea să fie ajutat.

Jojo Moyes, a creat o nouă poveste de dragoste ce se înscrie în rândul dramelor din literatura universală.

Există ore pline de activitate și ore moarte, când timpul pare că lâncezește, când viața – viața adevărată – pare să existe într-o altă realitate.

Cartea se citește ușor și m-a captat cu totul, fapt pentru care două zile nu am mai putut lăsa-o din mână. Eram nerăbdare să aflu ce-i mai trece prin cap lui Lou, care este starea lui Will, încotro duce toată povestea...
Ceea ce m-a surprins cu adevărat este stilul amuzant și umoristic în care este prezentată orice scenă. Lou este o tipologie nouă de personaj și pare că ea singură dă culoare paginilor alb-negru, că totul curge datorită ei și că are puterea de a schimba un destin.

M-am gândit la momentul în care Will îmi spusese că, dacă nu încetez cu fluieratul, o să de-a cu scaunul cu rotile peste mine.

Recomand ,,Înainte să te cunosc” pasionaților de romanele de dragoste și vă dau un sfat: lăsați filmul de-o parte dacă nu l-ați văzut încă. Nu se ridică la așteptările cărții.
Ofer 5/5 steluțe acestui volum și o noapte pierdută citind. :))

Cu drag,
Șoarecele de bibliotecă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu