miercuri, 8 aprilie 2020

Autonom şi ONG-urile luptă împreună împotriva Corovirusului


Anul 2020 a promis multe şi a oferit puţine. Nu s-a gândit nimeni că vom ajunge în situaţia în care ne aflăm. Ba mai mult, mulţi oameni nici nu au luat în serios tot ce se întâmplă. Au sperat ca totul să fie ceva trecător, un vis urât din care a doua zi să ne trezim şi să luăm lucrurile de la capăt. Dar nu este aşa. Totul a prins amploare, teama ne-a acaparat şi haosul s-a instalat mai repede decât ne-am aşteptat. Ce e de făcut?
Trebuie să fim uniţi, să ne implicăm activ şi să contribuim împreună la tot ce înseamnă bine pentru comunitate. Şi nu sunt puţini cei care au pus mână de la mână pentru a ajuta cu ceva. De exemplu, cei de la Autonom nu stau pasivi deoparte, ci acţionează. Oferă speranţă, impun seriozitate, aşteaptă rezultate. Cum?
  • Punând la dispoziție pentru închiriere gratuită (timp de 3 luni, cu posibilitatea de prelungire) mașini din flota Autonom din toată țara, pentru acele ONG-uri și fundații care au nevoie de mobilitate în misiunea lor, în lupta împotriva Coronavirusului. 
Recunosc că, nu am participat niciodată la o activitate în calitate de voluntar, însă mereu mi-am dorit să fac asta. Am înţeles cât este de important să ajuţi oamenii nevoiaşi şi chiar m-am implicat în mod direct, însă prin anonimat fără ca cineva să ştie din partea cui vin toate acele bunuri. Am fost extrem de mulţumită să ştiu că anul trecut, de Crăciun, doi copilaşi s-au putut bucura de mâncare, dulciuri şi haine. În asta constă magia sărbătorilor, să avem fiecare un motiv de fericire.
            Vă întrebaţi ce maşini pun la dispoziţie?
  • Au o flotă variată: de la autoturisme și SUV-uri, la van-uri pentru transport marfă și pick-up-uri.
Sau unde îi puteţi găsi pentru a le solicita ajutorul? Nimic mai simplu:
  • Îi puteţi contacta fie pe adresa de e-mail help@autonom.ro sau la numărul de telefon +40 747 277 610.
Vă recomand să apelaţi la serviciile lor cu încredere deoarece o echipă de specialişti sunt dornici să vă ajute cu tot ce aveţi nevoie. Acum, mai mult ca oricând, este binevenit orice sfat, îndemn sau sprijin.
Şi ca să vă convingeţi pe deplin, voi specifica mai multe detalii privind măsurile de prevenire împotriva COVID-19:
  • După fiecare preluare/transfer, mașinile sunt dezinfectate, acordându-se o atenție deosebită tuturor mânerelor, volanului, bordului, schimbătorului de viteze și portbagajului.
  • După dezinfectare, fiecare mașină de închiriat rămâne obligatoriu timp de minimum 24 de ore în parcare, pentru neutralizare, înainte de a fi predată unui alt client.
  • Mașinile preluate de la clienți în regimul D2D (door-to-door) sunt dezinfectate înainte de preluarea de la client și încă o dată la sediul Autonom, înainte de predare. Ulterior, recomandăm ca mașinile să rămână neutilizate de către client timp de 24 h de la predare.
  • Toate cheile mașinilor, precum și documentele auto, sunt dezinfectate și neutralizate înainte de a ajunge la următorul client.
  • Șoferii au primit numeroase informări, precum și mijloace de protecție (dezinfectant pentru suprafețe, măști de protecție, șervețele și dezinfectant pentru mâini atât pentru ei, cât și pentru pasageri).
  • Personalul din agenții va purta de fiecare dată mănuși chirurgicale noi în gestionarea mașinilor și va păstra distanța socială necesară în interacțiunea cu clienții.
Cred că nu mai e nimic de spus, ci de pus în practică. Căutaţi soluţii şi nu ezitaţi să cereţi ajutor!

            Acest articol a fost scris pentru proba nr. 16 din cadrul competiţiei Spring SuperBlog 2020. Imaginea care apare în prezentul articol a fost preluată de pe site-ul sponsorului, Autonom.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu