joi, 2 aprilie 2020

Dacă tu nu greşeşti, auto de înlocuire primeşti




Nimeni nu îşi doreşte să aibă parte de suprize neplăcute în trafic, cu atât mai mult dacă este vorba despre un incident. Dacă totuşi se întâmplă, te gândeşti cu groază la cum te vei descurca fără maşină? Încă nu ai aflat că există o soluţie la problema ta? Apelează la o companie de închirieri auto. Autonom îţi sare în ajutor. Cum? Reţine numărul 021.9111, este dreptul prin lege la care poţi suna oricând dacă ai o problemă în trafic. Prin numărul de asistență rutieră 0219111 ai acces la nivel național la toate serviciile necesare în cazul unui accident: asistență rutieră, platformă, tractare, depanare și auto de înlocuire.
Da, da, poţi să beneficiezi fără niciun cost de auto de înlocuire, în cazul în care eşti partea păgubită într-un accident rutier, simplu, în doar 4 paşi! Costul este decontat de asiguratorul șoferului vinovat. Adică, Autonom îţi oferă gratuit o maşină de schimb (aceasta este similară cu cea deţinută) pe toată perioada în care maşina ta este în service pentru reparaţii. Tu știai că ai acest drept prin lege? Sub 1% din șoferi știu asta. Dă informația mai departe și apropiaților tăi!
Probabil, mulţi oameni ar alege varianta prezentată dacă ar cunoaşte toate aceste detalii. Un om informat are întotdeauna ceva în plus de câştigat.


După cum spuneam, pentru a putea beneficia de acest serviciu trebuie:
  1. Să deschizi un dosar de daună pe baza constatării amiabile completată de ambele părţi sau de documentele emise de către Poliţie dacă în accident au fost implicate mai multe maşini;
  2. Să obţii documentele justificative (nota de constatare şi devizul de reparaţie);
  3. Să se calculeze (pe baza devizului de reparaţie) numărul de zile de care beneficiezi pentru maşina de înlocuire. Adică, pentru fiecare 4 ore de manoperă se va considera o zi de închiriere;
Nu contează nici la ce service alegi să îţi repari maşina, important este să obţii devizul de reparaţie, iar vinovatul să deţină o poliţă RCA care să fie emisă de o societate care îşi desfăşoară activitatea în România.
  1. Obţinerea confirmării de la asigurator
Poţi primi auto de înlocuire abia după ce ai obţinut toate documentele şi confirmarea de la asigurator. Apoi, nu uita să suni înapoi la 021.9111 şi împreună cu Autonom să stabiliţi ultimele aspecte: de unde vei prelua autovehiculul şi ce autovehicul va fi. Au 9000 de maşini noi de unde poţi alege, peste 40 de agenţii prezente în mai mult de 30 de oraşe din România, Ungaria şi Serbia şi nu mai puţin de 500 de specialişti care sunt dispuşi să te ajute rapid şi la orice oră. Deci, dispui de asistenţă rutieră non stop, la nivel naţional şi internaţional.
De ce să-ţi mai dai dureri de cap când poţi lăsa totul în seama profesioniştilor? Ei sunt alături de tine, indiferent de situaţie. Ei ştiu ce e mai bine pentru tine, la fel cum şi tu ştii acum să alegi să fii în siguranţă.
Încă nu te-ai decis? Mai stai pe gânduri? Vezi aici un scurt video de prezentare! Te vei convinge singur, până la urmă! Nu ezita şi, pentru început, memorează numărul 021.9111.

Acest articol a fost scris pentru proba nr. 13 din cadrul competiţiei Spring SuperBlog 2020. Imaginile care apar în prezentul articol au fost preluate de pe site-ul sponsorului, Autonom.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu