vineri, 15 iunie 2018

Recenzie „Revertis” de Laura Nureldin

Titlu: Revertis

Autor: Laura Nureldin

Editura: Herg Benet

Număr de pagini: 271

Lumea ființelor magice m-a pasionat de când mă știu, iar vremea vampirilor încă nu s-a stins după faimoasa serie Twilight, deoarece Laura Nureldil a redeschis magia imaginației prin apariția cărții sale, Revertis.

Lauren B. Callins și-a petrecut toată viața fugind de propriul trecut. Asta a făcut în ultimele secole. Este o femeie frumoasă, un organizator de evenimente extrem de căutat în New York și vampir. Speră ca Nemesis-ul ei să nu o găsească niciodată. Dar, când ești nemuritor, „niciodată” înseamnă foarte mult timp.

Presărată cu situații limită și cu personaje care mai de care mai interesante, Laura creează o vastă întindere a unui Pământ unde ființele se luptă pentru supremația puterii, unde binele și răul își urmează ale sale lupte de secole.

„Atunci când trăiești veșnic, trecutul te cam prinde din urmă la un moment dat.”

Mi-a plăcut mult de personajul Jérôme, care, deși nu el este cel principal, mi-a stârnit o simpatie aparte. Pus în relație cu Lauren, protagonista, cei doi întâmpină o serie de evenimente ciudate și mortale, dar reușesc să le învingă, să treacă peste ele și în final, să se completeze și accepte reciproc.

Ofer 8/10 steluțe acestei cărți și toate felicitările mele celor de la Editura Herg Benet pentru coperta superbă.

Cu drag,
Șoarecele de bibliotecă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu