duminică, 15 martie 2020

O ZI PERFECTĂ




Sunt o visătoare. Îmi place să cred că tot ceea ce iubesc îmi va oferi ceva bun în schimb. Iubirea este o putere magică de care ne molipsim inevitabil, trăim stări unice şi ne cunoaştem mai bine unii  pe alţii. Mi-a fost sortit să cunosc o fată cu chip angelic. Am învăţat să o preţuiesc nespus de mult. Am oferit şi am primit la rândul meu aceleaşi sentimente sincere. Am întâlnit-o în sora mea pe cea mai bună prietenă.
Şi chiar dacă acum nu ne mai vedem în fiecare zi, chiar dacă ne-am maturizat şi ne-am transformat în două tinere responsabile, acest lucru nu ne poate împiedica să nu petrecem clipe minunate împreună.




Ne-am pus în gând să plecăm singure la cabana de la ţară. Ne-am făcut bagajele, le-am pus în maşină şi am pornit la drum. Doar noi două. Am pornit devreme, nu am apucat să ne bem nici cafeaua de dimineaţă. Voiam să scăpăm cât mai repede de aglomeraţia de la oraş şi să o savurăm în linişte pe terasă. Aşa am şi făcut.
Au urmat şi alte activităţi pe care le îndrăgim amândouă. La prânz am ales să ne plimbăm prin livada cu pomi fructiferi. Am râs mult, am povestit vrute şi nevrute şi am cules mere. Mă gândesc să-i pregătesc o prăjitură. Este o gurmandă. Sunt sigură că va aprecia ideea mea.
Până atunci, am îndemnat-o să guste din plăcinta cu brânză şi din sandwich-urile pe care le-am preparat exact aşa cum ni le făcea mama când eram mici. Am întins o pătură pe iarbă, ne-am bucurat de mâncare şi am vorbit. Cred că am vorbit în acea zi cât vorbeam într-o săptămână atunci când locuiam împreună. Ne-am relaxat mai mult decât am crezut. Ne-am întins pe spate şi am privit cerul. Era senin aşa ca noi. Aveam impresia că natura ne zâmbeşte şi se bucură de aceste momente împreună cu noi. Au fost momente în care a fost suficient să ne privim, apoi să ne zâmbim reciproc. Aşa fericită nu am fost de mult timp. Şi vremea ne-a ţinut isonul. Soarele nu a dispărut de pe cer decât atunci când a apus. Am realizat şi noi asta şi ne-am retras la cabană. Mi-am făcut planuri pentru seara aceea.
Mi-am adus şi laptop-ul. Filmul l-am descărcat acasă, deşi avem acces la internet şi la cabană, Dansul dragostei: Bătălia starurilor. Este excepţional. Are efecte speciale, iar pentru sunet am ales nişte boxe Spacer. Sunt multe melodii frumoase şi e păcat să nu ataşăm boxe pe măsură. Eu am văzut filmul la cinema în format 3D. Nici nu am cuvinte să vă explic ce mult mi-a plăcut! Tocmai de aceea mi-am adus un ajutor de nădejde pentru a nu pierde nimic din senzaţiile prin care am trecut şi prima dată.


Din comoditate şi pentru confort nu vreau să se descarce bateria când nici nu ne aşteptăm. Aşa că, am adaptat la laptop un alimentator universal. Este tare util. Am avut timp să cumpăr de toate pentru această ieşire pentru că am plănuit-o de câteva săptămâni. Mă gândesc să iau şi alte accesorii. Sunt foarte mulţumită de calitatea produselor.
A fost o seară de vis! Am văzut trei filme în total şi am dormit puţin. Probabil, ne era dor una de cealaltă şi nu am simţit oboseala. Am trăit fiecare moment cu mare plăcere. Vreau să se mai repete. Acum am tot ce-mi trebuie pentru a avea parte de o zi perfectă. Şi asta datorită produselor Spacer – IT comes home.
Cum arată pentru voi ziua perfectă?
          Acest articol a fost scris pentru proba nr. 5 din cadrul competiţiei Spring SuperBlog 2020. Imaginile care apar în prezentul articol au fost preluate de pe site-ul sponsorului, Spacer.ro şi din arhiva personală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu